A la vostra disposició

Enfilem les darreres hores abans de les eleccions municipals del proper diumenge. Els sentiments que tinc es resumeixen de forma clara: estic il·lusionada, estem il·lusionats!

Els qui vivim la política amb passió, lluny d’interessos personals o col·lectius, i amb l’única vocació de servei públic, sempre en gaudim. Per això hi som. I personalment ho sento així.

No és menys cert, però, que, inevitablement, la intensitat i el ritme d’aquests darrers dies s’accelera.

Arribats a aquest moment, doncs, vull fer un agraïment públic i sincer a tota la gent que d’una manera o altra m’ha fet i ens ha fet costat. Tinc el profund convenciment que les persones que formem part, directa o indirectament, de la família d’Esquerra Republicana som aquí perquè ens ho creiem. I, de fet, puc certificar que en aquests darrers dies de treball intens, tots vosaltres, companys i companyes, m’heu demostrat que això és així. Que sou gent preparada, compromesa, responsable, amb criteri, bona gent, que ho donareu tot durant un temps de la vida per poder millorar la nostra ciutat. Moltes gràcies per la vostra dedicació, empenta i ganes!  

Som aquí, a disposició de tots els calellencs i calellenques, perquè estem il·lusionats i tenim noves idees per fer créixer i evolucionar la nostra ciutat. Necessitem una Calella del segle XXI. I necessitem, perquè és ja una necessitat, una República Catalana, de ciutadans cultes i lliures, ben aviat. Per això som aquí. Perquè ens ho creiem. Perquè en tenim ganes. I ens hi deixarem la pell.

Tossudament alçats, i amb pas ferm!

A la vostra disposició!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament